Webwinkels

Uw nieuwe webshop laten ontwikkelen!

U heeft een geweldig product waarmee u op het internet geld wilt verdienen. Wij ontwikkelen professionele webshops die het maximale uit de verkoop op het internet kunnen halen!

Wat is belangrijk bij webshop ontwikkeling?

Een professionele webshop is een winkel op het internet, een webwinkel dus. Uw klant op het internet oordeelt veel sneller over een webwinkel dan hij doet over een ‘echte’ winkel. De webwinkel moet dus zo ontwikkeld worden dat uw klanten zich meteen thuis voelen, uw producten bekijken én uiteindelijk een aankoop doen. Hoe bereiken wij dat?

Betalingsmethoden voor uw webshop

Voor de gebruiksvriendelijkheid van uw webshop is het goed om te kijken naar de mogelijke betalingsmethoden. Wilt u zich op de Nederlandse klanten richten, dan is Ideal zeer geschikt.

Wanneer u zich met uw professionele webshop richt op de internationale markt of op landen buiten Nederland, dan is Paypal de grootste speler op de markt.

Welke markt u ook wilt bedienen met uw webshop, wij kunnen zorgen voor de technische mogelijkheden. Zo is het mogelijk om meerdere betalingsmethoden op uw webshop te plaatsen, waaronder iDeal, Paypal en creditcard.

Promotie van uw webshop: meer bezoekers!

Klanten komen niet vanzelf naar uw webshop. Nadat wij een professionele webshop voor u hebben ontwikkeld, zullen wij u advies en ondersteuning geven. Met onze ervaring op het gebied van online verkoop, kunnen wij meer bezoekers genereren en daarmee meer omzet voor uw webshop.

Technieken en methoden waarmee wij meer bezoek naar uw webshop bewerkstelligen:

  • Linkbuilding
  • Gerichte Google Adwords campagnes
  • Affiliate marketing