Websites

Uw gehele site door DriCom laten verzorgen, zonder daar zelf de controle over kwijt te raken?

Samen met u ontwerpen wij een site die voldoet aan uw wensen, en waar u zelf ook nog de controle over houd. Dit realiseren we door middel van een web-gebaseerde beheer interface, die u in staat stelt zonder ook maar enkele kennis van webpagina’s te hebben uw site compleet te onderhouden.

Wij kunnen voor elke type gewenste site ontwerpen maken, en vervolgens realiseren. Uiteraard in goed overleg met u, en precies zoals u dat wilt. Omdat wij standaard systemen hanteren die door ons zelf zijn ontwikkeld, is het opzetten van een simpele site lang niet zo duur als wellicht verwacht. Uiteraard kan uw site ook zo complex worden als u wilt, zover de techniek toe laat.

Voor voorbeelden van eerder ontworpen websites wijzen wij u door naar ons portfolio.

Wilt u een site laten maken door DriCom Media, of gewoon eens komen praten over wat de mogelijkheden zijn? De koffie is altijd warm, en u bent van harte welkom.

Wij houden tijdens de ontwikkeling van uw zoekmachine vriendelijke website of webwinkel de volgende vier stadia aan:

  • kennismaking en advies
  • concept en goedkeuring
  • ontwikkeling van de website of webwinkel
  • oplevering van de complete website of webwinkel

Een eigen website

Een professionele website is vaak een relatief kleine investering en is meestal op korte termijn terugverdiend. U maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten uw website en de jaarlijkse bijdrage voor de domeinnaam en hosting.

Dankzij een zoekmachine vriendelijke website of webwinkel kunt u geld besparen. Door middel van een zoekmachine vriendelijke website bent u beter vindbaar bij Google. Hierdoor krijgt u gratis potentiële klanten op uw website of webwinkel.