Office365

De vertrouwde programma’s van Microsoft, geleverd via de cloud.

Office 365 van Microsoft biedt diverse oplossingen waarmee medewerkers hun werk kunnen doen. Denk aan online e-mail, agenda, documenten, chat-functionaliteit, videobellen etc.

Alle producten worden vanuit de cloud afgenomen, zijn up-to-date en worden als eerste voorzien van de nieuwste functionaliteiten.

Standaard functionaliteit Office 365

  • Exchange Online voor e-mail, agenda en contactpersonen
  • SharePoint Online als samenwerkingsplatform
  • Skype for Business voor directe communicatie via chat, audio en video
  • OneDrive for Business voor persoonlijke bestandsopslag en -uitwisseling
  • Yammer Enterprise voor het creëren van een organisatiebreed sociaal netwerk
  • Delve voor het personaliseren van de informatiebehoefte van uw medewerkers
  • Volledige Office ProPlus (alleen inbegrepen bij Office 365 Business Premium en Office 365 E3 of E4)

E-mail, agenda en contactpersonen

Met Office 365 heeft u toegang tot een volledige oplossing waarin u e-mail, agenda’s en contactpersonen kunt bekijken en gebruiken, vanaf elke locatie via een pc, laptop, internetbrowser of mobiel apparaat. Deze oplossing biedt tevens het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen virussen en spam.

Online samenwerken m.b.v. SharePoint
Binnen Office 365 wordt SharePoint Online aangeboden, waarmee medewerkers via een webgebaseerd platform eenvoudig en snel kunnen samenwerken. Denk aan het gezamenlijk werken aan documenten, het publiceren van informatie via een medewerkersportaal of zelfs het creëren van een organisatiebreed platform voor diverse oplossingen.

Moderne communicatie met Skype for Business
Een ander onderdeel van Office 365 is Skype for Business. Voor ‘modern’ communiceren met uw medewerkers, klanten of leveranciers.Snelle berichten kunnen worden verstuurd via instant messaging, waarbij het systeem automatisch rekening houdt met de aanwezigheid en beschikbaarheid van de medewerker.

OneDrive for Business
Door het gebruik van OneDrive for Business krijgt iedere gebruiker een onbeperkte hoeveelheid opslag tot zijn of haar beschikking. De persoonlijke (zakelijke) documenten worden veilig binnen de cloud opgeslagen, en zijn vanaf elk apparaat te benaderen. De documenten zijn altijd en overal beschikbaar, en worden automatisch voorzien van versiebeheer.

Sociaal netwerken met Yammer
Snel kennis en ervaring uitwisselen tussen uw medewerkers onderling? Dat kan eenvoudig en snel via Yammer Enterprise. Door middel van dit platform kunnen medewerkers op een Facebook-achtige manier discussiëren vanuit verschillende afdelingen over uiteenlopende onderwerpen.

Online Office applicaties
Elke Office 365 bundel is voorzien van Online Office applicaties waarmee medewerkers, zonder dat een volledige versie van Office Professional is geïnstalleerd, documenten kunnen aanmaken, lezen en bewerken.

Hoog beschikbaar, zeer betrouwbaar

Office 365 is ideaal voor bedrijven die niet vooraf willen investeren in (dure) e-mail en productiviteitsoplossingen, maar wel willen profiteren van de laatste technologie. Office 365 biedt een hoge beschikbaarheid van 99,9%. Daarnaast garandeert Microsoft dat alle data volledig versleuteld en veilig worden opgeslagen in de datacenters van Microsoft.